A burgonyát megfőzzük, felkarikázzuk, majd hozzákeverjük a mártást, sót, citrom levet, és lehűtjük.
Miután a salátákat jól megmostuk, cikkekre vágjuk és tetszés szerint egy tálon elhelyezzük. A tejföllel összekevert majonézhez hozzáadjuk a citrom levét és
0,5 liter vízbe tegyünk fél mokkáskanál sót és 1 mokkáskanál citromlevet. 30 dg gombát folyó vízben mossunk meg, szeleteljük fel, és az ízesített lében f
A megfőtt rizst szűrd le, majd hűtsd le vízzel vagy hagyd állni, amíg magától ki nem hűl. Tedd félre, majd vágd fel apró kockákra a mozzarellát, a kaliforni
Pucoljuk meg a répákat, karikázzuk fel, végül a karikákat kis kockákra vágjuk. A megtisztított zöldbabot is kockákra vágjuk.
A zöldségeket sós lobogó v
A borsót főzzük meg sós vízben, majd szűrjük le. Keverjük el a majonézt a mustárral, a tejföllel, citromlével, porcukorral, és sóval. A zöldborsót keverj
A grépfrútot hámozzuk meg, és vágjuk gerezdekre. Hártyázzuk le. A gyümölcsöket aprítsuk fel, a cékla levét szűrjük le, és vágjuk csíkokra. A majonézt k
A kétféle káposztát és az újhagymát összeforgatjuk. Az ecetet, a majonézt, a mustárt összekeverjük, és a hagymás káposztára öntjük, majd jól átkeverj
Ugrás a lap tetejére >>