Forraljunk egy nagy edényben vizet, mártsuk bele az őszibarackokat pár másodpercre, majd hűtsük le és hámozzuk meg őket. Vágjuk közepesen vastag szeletekre. Mossuk meg a nektarint, és vágjuk ugyanígy szeletekre. Tegyük a gyümölcsöket egy tálba. 15 cl vizet tegyünk egy edénybe, adjuk hozzá a dél
citrom levét, a cukrot, majd keverjük össze és forraljuk fel. Amikor a
víz lobogni kezd tegyük bele a kakukkfüvet, az edényt húzzuk le a tűzről, fedjük le és hagyjuk 10 percig állni. Öntsük ezt a levet a gyümölcsökre, hagyjuk kihűlni, majd tegyük a hűtőbe.
A pisztáciát vágjuk durvára, pirítsuk meg, és szórjuk rá a
salátára, majd tálaljuk.
Mindössze 23 perc alatt elkészül.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>