» 1 őszibarack » 2 sárgabarack » 250 g szőlő » 250 g ribizli » 250 g eper » 1 sárgadinnye » 1 citrom » kristálycukor
Mossuk meg a gyümölcsöket és csöpögtessük le, a barackot pedig magozzuk ki és szeleteljük fel.
A dinnye tetejét vágjuk ki cikcakk alakban, szedjük ki a húsát, kockázzuk fel és a többi hozzávalóval együtt tegyük vissza a dinnye belsejébe. Facsarjuk rá a citromot és 1-2 órára tegyük a hűtőbe. Kristálycukrot kínáljunk mellé.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom