» 25 dkg csirkemellfilé » 25 dkg kínai káposztalevél » 1 l csirkehús leves » 2 ek zöld curry-paszta » 6 dkg üvegtészta » 3 ek kukoricaliszt » 2 cikk fokhagyma » 2 ek halszósz » 4 szál újhagyma » 2 ek olaj » 2 ek korianderzöld
A fokhagymát megpirítjuk az olajban, majd félretesszük. A rizstésztát forró vízbe áztatjuk. A csirkemellet felkockázzuk, hozzáadjuk a halszószt, kukoricalisztet, curry-pasztát, koriandert, és leturmixoljuk. A pépből gombócokat készítünk, és megfőzzük a csirkehús levesben, a tésztával, káposztalevéllel, darabolt újhagymával együtt, pirított fokhagymával díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom