Bundás szardellák szt. Jakab módra - Spanyolország recept
Hány személyre: 4 személyre
» 16 db nagyobb méretű szardella » 8 db piquillo paprika » olaj » só » 4 kanálnyi olívaolaj » 2 tojás » 1/2 pohár langyos tej » 1 pohárnyi liszt » 1 zacskó élesztő
A halat megmossuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és úgy vágjuk fel, hogy ki tudjuk hajtani. Bedörzsöljük sóval, mindegyikbe teszünk egy paprikát és pihenni hagyjuk.
Összedolgozzuk az olívaolajat a tojássárgájával, a tejjel, a liszttel és az élesztővel. Beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét, egy félórára eltesszük, majd evvel a tésztával panírozzuk be a töltött halakat és aranybarnára kisütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom