a pisztrángfilét megsózzuk és lefedve 1 órát állni hagyjuk. A rizst folyó vízben addig mossuk, amíg a víz tiszta nem lesz. Lecsöpögtetjük, majd 6 dl vízzel, a rizsborral
A halfilét megsütjük az olajon, és hagyjuk kihűlni. A hagymát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a gombát, cukrot, borsot, fele tejszínt, és félretesszük. 20 dkg lisztet,
A szójás vízben megfőzzük a tésztát, leszűrjük, és egy zsiradékkal tepsibe egy réteget teszünk le belőle. Erre jön egy réteg sonka, majd egy réteg reszelt sajt, egy kel l
A levest, szóját, fele cukrot, aprított bojtorjányt összekeverjük, és felforraljuk. A gyökeret eltávolítjuk a levesből. A hússzeletekbe csavarjuk a levesben főtt zöldségd
A tököt megsütjük, húsát kiszedjük, és lepasszírozzuk. Vajon megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk a szóját, ráöntjük a levest, beletesszük a tököt, cukrot, ecetet, felforral
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a hússal együtt felcsíkozzuk őket. A húscsíkokat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket is. Hozzáöntjük a húslevest, paradics
A fokhagymát összezúzzuk, majd a szójaszósszal, sherryvel, cukorral és gyömbérrel összekeverjük. A húst feldaraboljuk, majd a páccal leöntjük, és 8 órán át állni hagyjuk
A meghámozott, felkockázott padlizsánt megpirítjuk az olajon, majd ráreszeljük a gyömbért. Húsokhoz tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>