A húst felcsíkozzuk, hozzáadjuk a levest, olajat, szóját, fűszereket, felforraljuk, beletesszük a retket, és még pár percig forraljuk.
A húst kifilézzük, a belsőségeket felkockázzuk, hurkapálcára tűzzük őket, és roston, vagy grillen, a többi hozzávalóból kevert páccal locsolgatva készre sütjük.
A burgonyát felkockázzuk, a daikont vagy a moolit megpucoljuk és vékony csíkokra vágjuk.
Sós vízben 10 perc alatt megpároljuk a burgonyát és a retekcsíkokat.
A finomra
Az ananászt meghámozzuk, félbevágjuk, húsukat kiszedjük, felszeleteljük, ugyan ezt tesszük a többi hozzávalóval is, a cseresznyét kimagozzuk, és az ananász kelyhekbe tess
A halat felcsíkozzuk, és elkezdjük főzni a sós, borsos, ecetes vízben. Negyed óra múlva hozzáadjuk a felcsíkozott répát, és hagymát, még negyed órát főzzük, és leszűrjük.
A felaprított halat, bambuszrügyet, répát, gombát megpároljuk, hozzáadjuk a bojtorjángyökeret, borsót, pálinkát, szóját, és jól felforraljuk. Ha a leve már majdnem teljes
A tojásokat a mézzel és cukorral habosra felverjük. A sütőport elkeverjük a liszttel, majd a tojásos masszához adjuk.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk, és megs
A lisztet összegyúrjuk a tojásokkal, sóval és a vízzel. A hagymát, a sárgarépát, zöldpaprikát és burgonyát vastag szeletekre vágjuk, majd a zöldbabbal együtt a tésztába f
Ugrás a lap tetejére >>