A babot egy nappal a főzés előtt beáztatjuk. A hagymát és a fokhagymát felaprózzuk, a szalonnát felkockázzuk, a kolbászt pedig felkarikázzuk. A bordákat megtisztítjuk, ma
A sonkát öblítsük át, csöpögtessük le, majd öntsük fel bőségesen vízzel és adjuk hozzá a feldarabolt répát, a szegfűszeges hagymákat és a szemes borsot. Takarékon fél nap
A rákokat tisztítsuk meg és alaposan mossuk át. A grépfrútot hámozzuk meg és szedjük gerezdjeire.
A szirupot dolgozzuk össze a zúzott fokhagymával, a korianderrel, a méz
A halat beáztatjuk a vízbe, 3 órát állni hagyjuk, közben kétszer cseréljük a vizet. Utána felaprítjuk.
A paradicsomot és a hagymát is felaprítjuk, majd a halhoz keverjük
Az almát meghámozzuk, és felszeleteljük, és a barackokkal és eperrel összeforgatjuk, majd tűzálló tálba rendezzük. A likőrt elkeverjük a cukorral, mézzel, fűszerekkel, ma
A gesztenyét bevagdossuk, majd megsütjük, hogy a héja felrepedjen. Ekkor meghámozzuk, majd a megtisztított gesztenyét megfőzzük. Miután leszűrtük, tejet öntünk hozzá, és
A frissen facsart narancslevet átszűrjük.
A húslevest felfőzzük, majd hozzáadjuk a narancslevet és takarékon egy fél óráig a tűzön hagyjuk. Közben a szegfűszeggel, a csi
A liszthez hozzákeverünk 1 kávéskanál curryport és 1,5 kávéskanál sót, majd a feldarabolt halat beleforgatjuk, és olajban megsütjük őket.
A hagymát felszeleteljük, majd
Ugrás a lap tetejére >>