A vajat megolvasztjuk, és rászórjuk a lisztet. Amikor habzik, ráöntjük a húslevet, pár percig f?zzük, hozzáadjuk a mustárt, a kapribogyólevet, és sózzuk, borsozzuk. Belek
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az ecetet, az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a koriandert, petrezselymet, a felaprózott hagymákat és paprikákat, valami
A hozzávalókat egyszer?en összekeverjük, végül leh?tjük.
Sós vízben pároljuk meg a spenótot, a metél?hagymát, a turbolyát és a petrezselymet, majd csöpögtessük le. Dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, a vajat, a szardellát,
A tojássárgáját, mustárt, olajat, tejfölt, citromlevet, sót, cukrot jól összedolgozzuk, végül óvatosan belekeverjük a kaviárt, hogy nehogy összetörjön, és leh?tjük.
A tejet, a lisztet és a vajat alaposan dolgozzuk össze.
A rákokat tegyük a felforralt sós vízbe és hagyjuk benne egy percig, majd sz?rjük le, tördeljük össze és pirítsuk
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre, majd öntsük hozzá az alaplevet és takarékon negyed órán át pároljuk.
A lisztet a vajban 2 perc alatt futtassuk meg, ezután pedi
Vajban megpároljuk a felaprított hagymát, majd a gombát, paradicsomot, megszórjuk liszttel, és felöntjük egy kevés vízzel, végül a f?szereket is belekeverjük.
Ugrás a lap tetejére >>