Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az olajat, a gyümölcsleveket és az ecetet, sózzuk, borsozzuk, majd belekeverjük a felaprított mogyoróhagymát, a bazsalikomot és a ci
- elkészítése ugyan azon a folyamaton alapul, mint a meggymártásé, csak itt 0 meggy helyett cseresznyét használunk és, hogy a mártás ne legyen savanykás a tejfölt, tejszí
Az almát cukros vízben puhára f?zzük, majd lesz?rjük, és pürésítjük. Kis tálkákba tesszük, ízlés szerint még cukrozzuk, majd megszórjuk a cseresznyével. Végül 1-2 babapis
Újhagyma fehér részét vágjuk vékony karikára. Vágjuk nagyon apró darabokra az ananászt.
Kukoricalisztet keverjük bele a hideg vízbe, hogy sima massza legyen bel?le. Önts
A cukorral és sóval ízesített húslevesbe elkezdjük f?zni az egrest. Rántást készítünk lisztb?l és vajból, és a levesbe öntjük. Az egészet addig f?zzük, ameddig az egres p
A felaprózott fügét és a felcsíkozott sonkát a vajon addig pároljuk, amíg a gyümölcs jól megpuhul. Ezután felöntjük a tejszínnel, sózzuk, a cukorral és a szerecsendióval
Meghámozott, kimagozott gyümölcsöt cukorral együtt turmixgépen pépesítjük, ízesítjük és tálaljuk. Szárnyasokhoz adjuk.
A megpucolt gyümölcsöket kockázzuk fel és adjuk hozzá a zúzott fokhagymát. Helyezzünk rá fed?t és takarékon, néha megkeverve negyed óráig pároljuk. Ezután dolgozzuk hozzá
Ugrás a lap tetejére >>