Az összes gyümölcsöt egy tálba tesszük, meglocsoljuk a likőrrel, és 20 percig így hagyjuk. Eközben a cukrot 2 kanál vízzel pár percig főzzük, majd ha kihű
A ribizli bogyókat elkezdjük vízben forralni, ha ez megtörtént leszűrjük. Rántást készítünk lisztből és vajból ezt kevés vízzel felengedjük és simára
A ribizlit szemezzük le a szárról, és mossuk meg. 1 dl tejfölből és 2 kanál lisztből készítsünk habarást, majd sózzuk és cukrozzuk meg. Engedjük fel vízz
A ribizlit szemezzük le a szárról, és mossuk meg. 1 dl tejfölből és 2 kanál lisztből készítsünk habarást, majd sózzuk és cukrozzuk meg. Engedjük fel vízz
Kimagozzuk a barackokat és szitán áttörjük. A másik két összetevőből szirupot készítünk és hozzáadjuk a barackot. Addig főzzük együtt őket, míg a már
Tisztítsuk meg a dinnyét, mérjünk le belőle 200 g gyümölcshúst, vágjuk apró darabokra, és nyomkodjuk össze durvára. Vágjuk fel hosszában a chilipaprikát,
Sárgadinnyét felvágjuk, kimagozzuk, darabokra vágjuk, összekeverjük a citromlével, mézzel és a málnavelővel, a tejjel felöntjük és poharakba tálaljuk. Keks
Szamócát megcukrozzuk. Meghámozott, felszeletelt almát összekeverjük a citromlével, joghurttal, hozzáöntjük a szamócát és poharakba töltjük. Búzacsíráva
Ugrás a lap tetejére >>