Az összes gyümölcsöt egy tálba tesszük, meglocsoljuk a likőrrel, és 20 percig így hagyjuk. Eközben a cukrot 2 kanál vízzel pár percig főzzük, majd ha kihűlt, ezt is a gyü
A ribizli bogyókat elkezdjük vízben forralni, ha ez megtörtént leszűrjük. Rántást készítünk lisztből és vajból ezt kevés vízzel felengedjük és simára keverjük. Sózzuk, cu
A ribizlit szemezzük le a szárról, és mossuk meg. 1 dl tejfölből és 2 kanál lisztből készítsünk habarást, majd sózzuk és cukrozzuk meg. Engedjük fel vízzel, tegyük bele a
A ribizlit szemezzük le a szárról, és mossuk meg. 1 dl tejfölből és 2 kanál lisztből készítsünk habarást, majd sózzuk és cukrozzuk meg. Engedjük fel vízzel, tegyük bele a
Kimagozzuk a barackokat és szitán áttörjük. A másik két összetevőből szirupot készítünk és hozzáadjuk a barackot. Addig főzzük együtt őket, míg a mártás nem kezd ragadni
Tisztítsuk meg a dinnyét, mérjünk le belőle 200 g gyümölcshúst, vágjuk apró darabokra, és nyomkodjuk össze durvára. Vágjuk fel hosszában a chilipaprikát, és szeleteljük f
Sárgadinnyét felvágjuk, kimagozzuk, darabokra vágjuk, összekeverjük a citromlével, mézzel és a málnavelővel, a tejjel felöntjük és poharakba tálaljuk. Kekszet adunk hozzá
Szamócát megcukrozzuk. Meghámozott, felszeletelt almát összekeverjük a citromlével, joghurttal, hozzáöntjük a szamócát és poharakba töltjük. Búzacsírával szórjuk meg.
Ugrás a lap tetejére >>