Az összes gyümölcsöt egy tálba tesszük, meglocsoljuk a lik?rrel, és 20 percig így hagyjuk. Eközben a cukrot 2 kanál vízzel pár percig f?zzük, majd ha kih?lt, ezt is a gyü
A ribizli bogyókat elkezdjük vízben forralni, ha ez megtörtént lesz?rjük. Rántást készítünk lisztb?l és vajból ezt kevés vízzel felengedjük és simára keverjük. Sózzuk, cu
A ribizlit szemezzük le a szárról, és mossuk meg. 1 dl tejfölb?l és 2 kanál lisztb?l készítsünk habarást, majd sózzuk és cukrozzuk meg. Engedjük fel vízzel, tegyük bele a
A ribizlit szemezzük le a szárról, és mossuk meg. 1 dl tejfölb?l és 2 kanál lisztb?l készítsünk habarást, majd sózzuk és cukrozzuk meg. Engedjük fel vízzel, tegyük bele a
Kimagozzuk a barackokat és szitán áttörjük. A másik két összetev?b?l szirupot készítünk és hozzáadjuk a barackot. Addig f?zzük együtt ?ket, míg a mártás nem kezd ragadni
Tisztítsuk meg a dinnyét, mérjünk le bel?le 200 g gyümölcshúst, vágjuk apró darabokra, és nyomkodjuk össze durvára. Vágjuk fel hosszában a chilipaprikát, és szeleteljük f
Sárgadinnyét felvágjuk, kimagozzuk, darabokra vágjuk, összekeverjük a citromlével, mézzel és a málnavel?vel, a tejjel felöntjük és poharakba tálaljuk. Kekszet adunk hozzá
Szamócát megcukrozzuk. Meghámozott, felszeletelt almát összekeverjük a citromlével, joghurttal, hozzáöntjük a szamócát és poharakba töltjük. Búzacsírával szórjuk meg.
Ugrás a lap tetejére >>