Negyedeljük fel a fügét, tisztítsuk meg és aprózzuk fel a csilipaprikát. A cukrot karamellizáljuk a vajban; ezzel a mázzal vonjuk be a fügét, miközben keverge
A felaprózott hagymát megpirítjuk, beleszórjuk a pirospaprikát, majd hozzáadjuk a felcsíkozott marhafelsálat. Sózzuk, borsozzuk, majd amikor már félig megpuhul
A húst felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a gyömbérrel ízesítjük. Ezután olajban átsütjük őket. A tököt, a hagymát és a paprikát felc
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a mustárral és a paprikát is rászórjuk. Ezután ráteszünk egy-egy szelet sonkát, szalonnát, a felszelet
Pirítsuk meg a bordákat vajban, majd tegyük tálba. Almát és hagymákat pirítsuk aranysárgára. Tegyük tűzálló tálba, majd helyezzük rá a húst.
Pirítsuk
Keverjük össze a pác hozzávalóit. Tegyük a húst zacskóba, öntsük rá a pácot, majd zártjuk le, forgassuk meg többször, majd tegyük az egészet 1-2 órára
A húst mossuk meg, kockázzuk fel és fűszerezzük sóval, valamint borssal, majd a felhevített vajon jól süssük meg. Ezután a zaftjában pároljuk üvegesre az ö
A felaprózott hagymára locsoljuk a narancslevet, majd megkenjük vele a húst. Sózzuk, borsozzuk, grillen készre sütjük, majd ízlés szerint valamilyen körettel k
Ugrás a lap tetejére >>