A felaprózott hagymát a zsíron megpirítjuk, majd beleszórjuk a paprikát, és beletesszük a felkockázott húst. Sózzuk, majd a folyadékot folyamatosan pótolva f
A malac bőrét egy éles késsel lekaparjuk, de vigyázzunk, hogy ne sértsük fel. Utána a húsát leöblítjük. Csak a belsejét ízesítsük sóval és majoránnáv
A húst sózzuk, borsozzuk, majd megtűzdeljük a felcsíkozott nyelvvel és a szalonna felével. A maradék szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát,
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. A húshoz keverjük a tojásokat, a felaprózott snidlinget, a mandulát, a vöröshagymát, a beáztatott keny
A karajt 2 cm-es darabokra vágjuk, a zellert felaprítjuk, a sárgarépát vékonyan felszeleteljük. Egy lábosba beletesszük a zöldborsót, a zellert, a sárgarépá
A fólia alatt vékonyra klopfolt szeleteket sóval és borssal fűszerezzük. A mandulát és a zsemlemorzsát összekeverjük, a lisztet és a felvert tojásokat is kü
Szórjuk meg borssal, valamint sóval a húst, locsoljuk meg a földimogyoró-olajjal és tegyük egy tepsibe. Előmelegített sütőben negyed óra alatt süssük meg. H
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
Ugrás a lap tetejére >>