A húsokat, bőrkét sós vízben félig megfőzzük, majd ledaráljuk. Hozzákeverjük a rizst, zsírban pirított hagymát, fűszereket, egy kevés zsírt, majd bélbe
A húst, a májat, a szalonnát és a koktélvirslit szeletekre vágjuk. Az uborkát és az almát négy részre vágjuk, a hagymát vastagon felszeleteljük. Felváltva
A felaprózott szalonna zsírját kiolvasztjuk, hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, majd néhány perccel később a felcsíkozott húst is. A borssal és a majoránnáv
A húst csíkozzuk fel. A hagymát vágjuk apróra, és zsírban pirítsuk meg, tegyük hozzá a húst. Ízesítsük sóval, borssal, majoránnával. Öntsünk alá egy k
A húst vágjuk ujjnyi csíkokra, és a karikára vágott hagymával pároljuk meg zsírban. ízesítsük majoránnával és borssal. Amikor a hús már puha sózzuk meg,
A felaprózott hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst, sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük. Felöntjük 2 dl vízzel, kész
A húst 12 szeletre felvágjuk, majd kiklopfoljuk, besózzuk. A krumplit lereszeljük, a kolbászt felcsíkozzuk, majd megszórjuk a felaprózott petrezselyemmel, és hoz
A karajt megszórjuk a sóval és a borssal, majd bekenjük a mustárral, és vajban átsütjük. Ezután aláöntjük a bor felét, így párolni kezdjük. Eközben a ha
Ugrás a lap tetejére >>