A hátszínt kicsontozzuk és leszedjük róla a hártyákat, majd besózzuk és 1 óráig pihentetjük. Ezután zsírban átsütjük és miután vizet adtunk hozzá, add
A feldarabolt hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a borsot és 4 ek. bort. Sózzuk, borsozzuk, és 10 percig így pároljuk. Eközben egy másik serpen
Zúzzuk péppé a fokhagymát. Keverjük össze a sört, cukrot, Worcester-szószt és az olajat addig, míg a cukor fel nem olvad, majd adjuk hozzá a borsot, fokhagymá
A felvert tejszínbe keverjük a tormát, majd kissé megsózzuk. Eközben a hús mindkét felét 2-2 percig sütjük, majd bekenjük az olajjal, és további 1-2 percig
A felkockázott húst nyársra húzzuk, majd megszórjuk a fűszerkeverékkel. A mustárt összekeverjük az olajjal és a pirospaprikával, majd ezzel megkenjük a húst
A csontdarabokat olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket, almát és hagymát, valamint a paradicsompürét és a cukrot. Így megpirítjuk, ma
A húst 12 darabra szeljük, sóval, borssal ízesítjük, majd olajon félpuhára sütjük. A gombát megtisztítjuk, feldaraboljuk, forró vajon megsütjük, majd sóva
A megtisztított húsból 4 szeletet vágunk, és megsütjük.
A bort felforraljuk a citromhéjjal, majd belekeverjük a dzsemet és megfűszerezzük.
A húst burgony
Ugrás a lap tetejére >>