» 45 dkg darált sertéshús » 1 evőkanál friss gyömbér, lereszelve » 1 szál ázsiai citromfű » 2 evőkanál napraforgóolaj » Só és őrölt fekete bors
A darált húst keverjük össze gyömbérrel és sózzuk- borsozzuk. Távolítsuk el a citromfűről a kemény buroklevelet, majd szeleteljük minél apróbbra és dolgozzuk össze a hússal. Miután négy pogácsát formáztunk a húsból, 20 percre tegyük a hűtőbe. Serpenyőben felforrósított olajba tegyük a pogácsákat és süssük 3-4 percig, amíg mindkét fele jól át nem sül. Papírtörlővel itassuk le róla az olajat és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom