A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap a felaprózott hússal egy fazékba tesszük. Felöntjük 2,5-3 liter vízzel, fűszerezzük, beletesszük a felaprított
A húst felkockázzuk és felforrósított olajban, alacsony lángon pirítjuk. A hagymát felszeleteljük és a húshoz adva együtt pirítjuk őket, majd felöntjük kb
A rizst megfőzzük, és egy nagyobb tál közepébe rendezzük.
A vajat felforrósítjuk, majd a húst megpirítjuk rajta, a felaprított magokkal és a mazsolával eg
Vágjuk a virslit három darabra, a vesét kétfelé, a paradicsomot pedig négyfelé. A gombafejeket hagyjuk meg egészben. Mindegyik nyársra egyenlő arányban szúrju
A combot forrázzuk le, és forró vízben egyszer főzzük fel. Csepegtessük le, majd sózzuk be, tűzdeljük meg fokhagymával, tegyük tepsibe, öntsük le a zsírral
A húst megtisztítjuk, kicsontozzuk, felkockázzuk és fűszerezzük sóval, valamint borssal. Egy fazékban egy kis olajon 10 perc alatt mindkét oldalát megsütjük,
A felcsíkozott májat olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Amikor a hagyma kezd megfonnyadni, rászórjuk a lisztet, felöntjük a borral és
A birkacombot megtisztítjuk, majd a szalonnaszeletekkel megtűzdeljük, és ezekkel együtt megkötözzük. Sózzuk, borsozzuk, majd olajban átsütjük. A megmaradt zsi
Ugrás a lap tetejére >>