A kétszersültet kockákra vágjuk, majd sütőben megpirítjuk, és összeturmixoljuk a pisztáciával, a fokhagymával és a fűszernövényekkel. Ezután a halakat eb
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szardellákat alaposan csöpögtessük le és dolgozzuk össze a vajjal, a tabascóval és a kifacsart citrom levével. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A megtisztított szardellát filézzük ki, öblítsük át, csöpögtessük le és facsarjuk rá a citromot. Szórjuk meg sóval és hagyjuk állni egy fél napig.
A pa
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Tisztítsuk meg a halakat, mossuk át, csöpögtessük le és szórjuk meg sóval, valamint borssal. Ezután az olívaolajon 10 perc alatt pirítsuk meg, majd rakjuk egy 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát a vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a zsemlemorzsát, a felaprózott petrezselymet és a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A burgonya héját levágjuk, majd tepsibe karikázzuk, és sóval ízesítjük. Rátesszük a paradicsom felét. A halat leszűrjük, pépesítjük, majd a paradicsomra 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szardíniát megtisztítjuk, bőrét és szálkáit eltávolítjuk. Forró olajon megfonnyasztjuk a feldarabolt paprikát, a hagymát, a fokhagymát. Mikor már kissé 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az édesköményt daluljuk le, és keverjük össze a zöldjével, az olajjal és a citromlével. 
Dolgozzuk össze a kenyérmorzsát, a parmezánt, a tojást, a citroml
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>