A kétszersültet kockákra vágjuk, majd süt?ben megpirítjuk, és összeturmixoljuk a pisztáciával, a fokhagymával és a f?szernövényekkel. Ezután a halakat ebbe panírozzuk, ma
A szardellákat alaposan csöpögtessük le és dolgozzuk össze a vajjal, a tabascóval és a kifacsart citrom levével. Ízlés szerint f?szerezzük sóval és borssal. Ezután tegyük
A megtisztított szardellát filézzük ki, öblítsük át, csöpögtessük le és facsarjuk rá a citromot. Szórjuk meg sóval és hagyjuk állni egy fél napig.
A paradicsomot kockázz
Tisztítsuk meg a halakat, mossuk át, csöpögtessük le és szórjuk meg sóval, valamint borssal. Ezután az olívaolajon 10 perc alatt pirítsuk meg, majd rakjuk egy t?zálló tál
A felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát a vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a zsemlemorzsát, a felaprózott petrezselymet és a mogyorót. E
A burgonya héját levágjuk, majd tepsibe karikázzuk, és sóval ízesítjük. Rátesszük a paradicsom felét. A halat lesz?rjük, pépesítjük, majd a paradicsomra tesszük. A tejföl
A szardíniát megtisztítjuk, b?rét és szálkáit eltávolítjuk. Forró olajon megfonnyasztjuk a feldarabolt paprikát, a hagymát, a fokhagymát. Mikor már kissé megpirult belete
Az édesköményt daluljuk le, és keverjük össze a zöldjével, az olajjal és a citromlével.
Dolgozzuk össze a kenyérmorzsát, a parmezánt, a tojást, a citromlevet és a fokha
Ugrás a lap tetejére >>