Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A sárgarépát megtisztítjuk, majd egyforma szeletekre felvágjuk. Ezután egy lábosba tesszük, és felöntjük vegetás vízzel. Amikor teljesen megfőtt, halmokat
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:45 perc
1 A paradicsomok aljába metszünk egy keresztet, majd tegyük őket forrásban lévő vízbe 1 percre,
Öntsük a babot egy szűrőbe, és hagyjuk lecsepegni. Tisztítsuk meg a répát, és vágjuk ferdén vékony szeletekre.
Tisztítsuk meg a hagymát is, majd vágjuk ki
A bárányhúst megtisztítjuk, majd felkockázzuk. A Rama margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a köményt, a vegetát, és az egész
Tészta:
Válasszunk szét 1 tojást ,a sárgáját tegyük félre. A fehérjét habarjuk össze a többi tojással, és kb. 350 ml vízzel. Adjuk hozzá a sót, az olaj
Előkészítjük a mélyhűtött tésztalapokat. A csíkokra vágott húst bepácoljuk az osztriga- és halszósszal, sambal manisszal és az étkezési keményítővel.
Pucoljuk meg a cukkinit és a hagymát, A cukkini reszeljük le, a hagymát és a csilit vágjuk apróra. Verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a cukkinit, a zöldborsó
A felszeletelt répát a levesben felforraljuk, majd addig főzzük, amíg megpuhulnak. Ekkor hozzáadjuk a felaprózott bazsalikomot, majd az egészet leturmixoljuk. A t
Ugrás a lap tetejére >>