Előkészítési idő: 15 perc
Teljes előkészítési idő: 30 perc
A brokkolit kis darabokra vágjuk fel. Egy nagyobb nyeles serpenyő alját fújjuk be étolajjal, majd közepes lán
A zöldséglevest felforraljuk, majd beletesszük a meghámozott, felkockázott uborkát. Beletesszük az összepréselt fokhagymát, sóval és borssal fűszerezzük, majd levesszük a
1,5 l vizet felforralunk, majd ebbe tesszük az összeaprított fokhagymát és az összetépkedett salátát. Sóval és a borssal fűszerezzük, és kb. 15 percig főzzük. Ekkor leves
Előkészítési idő:15 perc
Teljes elkészítési idő:1 óra 10 perc
1 Egy nagy edénybe tegyük fel a lencsét a csirkehúslével, valamint 1 liter vízzel forrni, majd lassú tűzön
Előkészítési idő: 20 perc+ a borsó beáztatása
Teljes elkészítési idő:1 óra 40 perc
1, Egy nagy tál vízbe áztassuk be a feles borsót 4 órán át. Szűrjük le róla a vizet.
Elkészítési idő: 15 perc + éjszakán át történő beáztatás
Teljes elkészítési idő: 2 óra 15 perc
A csicseriborsót egy éjszakán át áztassuk be hideg vízbe és másnap szűrjü
Előkészítési idő: 30 perc
Teljes elkészítési idő:45 perc
2 evőkanál forrásban lévő vízbe áztassuk a sáfrányt, majd tegyük félre. Forrósítsunk fel olajat alacsony hőfoko
A behűtött aludttejbe tesszük a kaprot, melyet apróra vágunk, majd az összepréselt fokhagymát, és megsózzuk. Ezután tálakba merjük a levest, és beleszórjuk a kukoricapely
Ugrás a lap tetejére >>