» 2 felezett angol muffin » 250 g vékony szeletekre vágott füstölt lazac » 30 g zsenge spenótlevél » 2 tojás » 1 evőkanál fehérborecet » só és frissen őrölt fekete bors
Forraljunk vizet egy edényben, és öntsük bele az ecetet. mérsékeljük a tűz hőfokát, és kanállal keverjük meg a vizet. A tojásokat külön-külön verjük fel egy tálban, és öntsük az örvénylé víz közepébe. Addig posírozzuk, amíg a fehérje megszilárdul, kb. 3 perc. Szűrőkanállal vegyük ki, és itassuk le a felesleges vizet. A muffinokat pirítsuk aranyszínűre. A toastot tegyük tányérra, tegyük rá a spenótot, a lazacszeleteket és a tojást. Sózzuk, borsozzuk, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom