Malacfül receptHány személyre: 4 személyre
» 1 csomag fagyasztott leveles tészta
» 1
tojássárgája
» 10 dkg felkockázott húsos
szalonna» 1 fej finomra vágott vörös
hagyma» 3-4 ek. pesto
» 3 ek. mák
» 3 ek. frissen reszelt
parmezánsajt»
liszt a tészta kinyújtásához
» sütőpapír
A tésztát kiolvasztjuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, a tésztát kinyújtjuk, és 3 részre vágjuk. A
tojást kevés
vízzel felverjük, és megkenjük vele a tésztát.
Az első tésztalapra
szalonna-és
hagymakockákat kanalazunk. A tésztát szorosan felcsavarjuk, és 8 mm-es szeletekre vágjuk, majd sütőpapíros tepsibe tesszük.
A második lapot megkenjük pestóval, és felgöngyöljük. A tekercset fél cm vastag szeletekre vágjuk, és a tepsibe tesszük.
a harmadik lapot megszórjuk mákkal és reszelt
sajttal, és feltekerjük. Fél cm-es szeletekre felvágjuk, és a tepsibe tesszük. 12 perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>