Egy lábosba tesszük a fahéjat és a vaníliát, felöntjük a tejjel, majd felforrósítjuk, állni hagyjuk egy darabig, leszűrjük. Eközben a tojások sárgáját
Vanília magokat kapargassuk ki, majd tejbe forraljuk fel. Keverjük a cukrot a sárgájához, majd adjuk hozzá a forró tejhez.
Melegítsük meg a tojásos keveréket
Fogunk egy tálat, és beletesszük a tojásokat sárgáit, a mézet, a vajat, a cukrot és a szalalkálit. Ezeket alaposan összekeverjük, majd hozzátöltjük a tejet,
A tejet megmelegítjük, majd felolvasztjuk benne a vajat. A zöldfűszereket felaprítjuk, és a szezámmaggal együtt összekeverjük a liszttel. Sóval és cukorral í
Tészta:
100 g Rama-t 100 g kristálycukorral és 1 cs. vaníliás cukorral kikeverünk. Egyenként hozzáadjuk az 5 tojás sárgáját. Hozzákeverünk 125 g lisztet é
Egy edényben a tojássárgákat keverjük el a cukorral és a vaníliás cukorral, majd ezt alacsony fokozaton főzzük kicsit. Vegyük le a lapról, hagyjuk kihűlni, m
Fogunk egy tálat, beletesszük a tejet, a Rama margarint, a cukrot és a tojást, és az egészet alaposan elkeverjük. Ezután egyenletesen beleforgatjuk a sütőporos
Fogunk egy tálat, beletesszük a cukrokat, a tojásokat és a mogyorót, majd az egészet elkeverjük. Ezután hozzákeverjük egyenletesen a sütőporos lisztet. Egy ki
Ugrás a lap tetejére >>