Fogunk egy tálat, beletesszük a 
tejet, a Rama 
margarint, a cukrot és a 
tojást, és az egészet alaposan elkeverjük. Ezután egyenletesen beleforgatjuk a sütőporos 
lisztet, majd elnegyedeljük a tésztát, és az összeset kinyújtjuk.  Ki
zsírozott, 
lisztezett tepsiben kisütjük a lapokat. Eközben elkészítjük a krémet: a 
tejet egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a grízt, majd főzni kezdjük. Hozzáadjuk a 
vajat és a 
kakaót, és készre főzzük. Ezután a legal
só lapra ezt a krémet kenjük, majd rátesszük a következő lapot, amit megkenünk lekvárral, a következőre megint a krémet kenjük, majd a legfelsőt üresen hagyjuk, csak porcukrot szórunk rá. A süteményt tálalás előtt még állni hagyjuk, hogy a tészta megpuhuljon.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>