A szőlőt, a kandírozott gyümölcshéjat és a mazsolát 12 órára whiskybe áztatjuk. A marcipánt összekeverjük a barnacukorral, a szerecsendióval, a fahéjjal,
A cukros tejben megfuttatjuk az élesztőt, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót, és kelni hagyjuk. Eközben a mazsolát rumba áztatjuk, majd a rumot és a mazsol
200 g vajat 150 g cukorral összekeverünk, majd belekeverjük a vaníliás cukrot, az olvasztott csokoládét, a tojásokat, a sót, a búza- és kukoricalisztet, az őr
A piskótát felcsíkozzuk, egy szép tálba tesszük, majd meglocsoljuk a sherryvel, rászórjuk a málnát, és az egészet elkeverjük. Ezután a málna és a mandula
A sajtokat összedolgozzuk a liszttel, a vajjal, tojássárgájával, és egy kevés vízzel. Sóval, borssal ízesítjük, majd vékony lappá nyújtjuk. 10 cm-es csíko
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd egy órára félre tesszük pihenni. Vékonyra nyújtsuk ki a tésztát, majd böködjük meg, és külön
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy 20 cm átmérőjű kerek tepsit. A tojásfehérjéket a sóval lágy habbá verjük. Összekeverünk 2,5 dl cukrot a
Egy tálban verjük habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vízzel. A lisztet keverjük el a sütőporral és az őrölt ánizsmaggal. A tojásfehérjéket kemé
Ugrás a lap tetejére >>