A piskóta torta te
tejét kb. 1 cm-re levágjuk. Közepét kikotorjuk, de úgy, hogy az alja megmaradjon.
Krém készítése: egy lábosban 15 dkg cukrot elkeverünk 2 púpos kanál
liszttel, 2 egész
tojással, majd fokozatosan hozzáadunk még 2 dl
tejet vagy az
ananász levét. Folyamatos keverés mellett s?r? krémmé f?zzük. Amikor megf?tt, levesszük a t?zr?l, és tovább keverjük, nehogy csomós legyen. Ezután még langyosan hozzáadunk 1 Ráma Rama
margarint, és jól elkeverjük. A krémet h?t?be tesszük és egy órán át állni hagyjuk.
További teend?k: ha a krém kih?lt, hozzákeverjük a tortából kiszedett morzsát, és annyi
ananászlevet, hogy jó krém legyen. Ha ez elkészült egy napot állni hagyjuk h?t?ben, hogy a krém összeérjen. Ezután a krémet beletöltjük a tortába, te
tejét
tejszínnel és ananásszal díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>