» 100 g vaj » 125 g kristálycukor » 2 vaníliás cukor » 4 tojás » egy csipet só » 100 g őrölt mogyoró » 100 g reszelt csokoládé » 125 g liszt » 1 teáskanál sütőpor » 450 g magozott cseresznye » 1 zacskó tortazselé » 250 ml tejszín
A vajat habosra verünk 10 g cukorral, 1 vaníliás cukorral, a sóval, a tojásokkal, a mogyoróval és a csokoládéval, majd beledolgozzuk a lisztet és a sütőport és az egészet alaposan összekeverjük. A masszánkat egy kivajazott, kerek tortaformába öntjük és a lecsöpögtetett gyümölccsel (levét félretesszük) megszórjuk a massza tetejét. Előmelegített sütőben 180-200°C-on 30 percig sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom