» 1,5 csésze liszt » fél csésze zabpehely » fél csésze nádcukor » 2 tk. sütőpor » 1 tojás » 2/3 csésze szójatej » 140 g eper » 120 g rebarbara » olaj a kikenéshez
Keverjük össze a lisztet, a zabpelyhet, a cukrot és a sütőport. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük össze a a tojást a szójatejjel, majd adjuk hozzá a darabolt epret és a rebarbarát. Keverjük össze a két keveréket. Tegyük kikent formákba a masszát, és süssük 25 percig.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 25 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom