A tej felét meglangyosítjuk, beleteszünk 1 ek kristálycukrot és belemorzsoljuk az éleszt?t. Amikor megkelt, összedolgozzuk a liszttel elkevert süt?porral, a tojások sárgá
Kivajazok és kilisztezek egy 12 centi széles és 20 centi hosszú ?zgerincformát, és közben el?melegítem a süt?t 180 C-ra. A tésztát úgy csinálom, hogy kézi robotgéppel öss
Oldjuk fel az éleszt?t 3 ek. langyos vízben, majd keverjük össze a liszttel, a cukrot a 4 tojással, a tejjel, egy csipet sóval, a reszelt tejcsokoládét, az étcsokoládét,
Egyszer? az elkészítése, a lisztet megszitáljuk egy nagy tálba, amiben tudjuk dagasztani, majd a közepébe egy lyukat formálunk, beleteszünk 3 ek. cukrot, majd az éleszt?t
Az alapanyagokból közepesen kemény tésztát készítünk, amit aztán zsírozott, lisztezett kuglófformában közepes lángon 45 percig sütjük.
Fogunk egy tálat, és beletesszük a mézet, a tojások sárgáját, a megolvasztott vajat, a reszelt citromhéjat, az ánizst és a fahéjat. Az egészet jó alaposan összekeverjük.
A tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az éleszt?t, hozzáadjuk a kockacukort, és megkelesztjük. A liszthez hozzáadjuk a burgonyát, a zsírt, a tojást, sót és éleszt?t, majd
A tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az éleszt?t, majd összedolgozzuk az olvasztott vajjal és a tojások sárgájával. Sóval ízesítjük, és kidagasztjuk. Több darabra osztju
Ugrás a lap tetejére >>