» 25 dkg őszibarackbefőtt (vagy más befőtt) » 4 db zsemle » 25 dkg túró » 2 tojás » 2 dl tej » 60-80 csepp édesítőszer » 2 dkg Rama margarin » fél citrom héja
A zsemlét vékonyan felszeleteljük. Egy tepsit kivajazunk, és a zsemleszeleteket az aljába terítjük. Az édesítőszer 1/3 részét elkeverjük a tejjel, és a zsemlére öntjük. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a maradék édesítőszert, a tojások sárgáját, a citromhéjat, és végül a tojások habját. Ezt a krémet a zsemlén elsimítjuk. A befőttet leszűrjük, majd felaprítjuk, és a túrón elterítjük. Előmelegített sütőben kb. fél órán át sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom