A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, majd hagyjuk kihűlni. Álljunk neki a másik lapnak. A
tojásfehérjét verjük habosra a por
cukorral, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor már ez is kihűlt, akkor meglocsoljuk a rummal, és megkenjük a lekvárral, majd fedjük be a másikkal. Olvasszuk fel a
csokoládékat, a fehérrel vonjuk be a süteményt, az ét
csokoládéval pedig díszítsük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>