A
tojássárgáját, és a kristálycukrot habosra keverjük. A rétes
lisztet, a
gyömbérport, és a sütőport összekeverjük, fokozatosan adagoljuk a
tojásos krémhez, és jól elkeverjük. A keményre vert fehérjét óvatosan beleforgatjuk, vigyázva, hogy a hab ne törjön meg. Előmelegített sütőben, Rama
margarinnal és
lisztel kikent tepsiben kisütjük. Ha elkészült megvárjuk, míg kihűl, majd mázzal vonjuk be. Kockákra daraboljuk, és 1-1
csokoládé csillaggal díszítjük.
Máz:
A
tojássárgáját, és a porcukrot habosra keverjük. Gőz fölött besűrítjük.
Díszítés:
A
csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, és hozzáadjuk a Rama
margarint. Olvadt állapotban vizezett üveglapra öntjük, és vékonyra kenjük. Ha megdermedt, csillag alakú formával kiszabdaljuk, és ezekkel díszítjük a kockákat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>