A
tojássárgáját, és a kristálycukrot habosra keverjük. A rétes
lisztet, a
gyömbérport, és a süt?port összekeverjük, fokozatosan adagoljuk a
tojásos krémhez, és jól elkeverjük. A keményre vert fehérjét óvatosan beleforgatjuk, vigyázva, hogy a hab ne törjön meg. El?melegített süt?ben, Rama
margarinnal és
lisztel kikent tepsiben kisütjük. Ha elkészült megvárjuk, míg kih?l, majd mázzal vonjuk be. Kockákra daraboljuk, és 1-1
csokoládé csillaggal díszítjük.
Máz:
A
tojássárgáját, és a porcukrot habosra keverjük. G?z fölött bes?rítjük.
Díszítés:
A
csokoládét g?z fölött megolvasztjuk, és hozzáadjuk a Rama
margarint. Olvadt állapotban vizezett üveglapra öntjük, és vékonyra kenjük. Ha megdermedt, csillag alakú formával kiszabdaljuk, és ezekkel díszítjük a kockákat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>