Melegítsük el? a süt?t 180 fokra.
Piskóta:
A
tojások sárgáját keverjük ki a
cukorral, adjuk hozzá a
lisztet, keverjük össze. A
tojásfehérjét verjük kemény habbá egy csipet
sóval, majd forgassuk a tésztába. Öntsük a masszát egy süt?papírral kibélelt tepsibe, és süssük 10 percig. Terítsük egy nedves konyharuhára, és csavarjuk fel. Hagyjuk így kih?lni.
Krém:
Válasszuk szét a
tojásokat, majd a sárgáját keverjük ki a
cukorral. Adjuk hozzá az olvasztott
csokoládét, és forgassuk bele a felvert kemény habot is. Tegyük 1 órára a h?t?be.
Tekerjük ki a piskótát, és kenjük meg a krémmel. Óvatosan csavarjuk fel. A
tejszínt és a
csokoládét olvasszuk fel
vízg?z fölött, majd vonjuk be vele a piskótát. Tálalásig tegyük a h?t?szekrénybe.
El?készület: 30 perc.
Sütési id?: 10 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>