» 125 g vaj » 90 g nádcukor » 2 tojás » fél kávéskanál vaníliaesszencia » fél kávéskanál szódabikarbóna » 90 g liszt » 2 dl tej » 150 g zabpehely » 125 g keserű főzőcsokoládé » 60 g mandula, pisztárcia » egy csipet só
A lisztet szitáljuk át a sóval és a szódabikarbónával.
Habverővel dolgozzuk simára a vajat a nádcukorral, a tojásokkal és a vaníliával. Ezután adagoljuk lassan a lisztes keveréket, a tejet és a zabpelyhet. Dolgozzuk össze a masszát az összevágott csokival, mandulával és pisztárciával is.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral és a tésztából képezzünk korong alakokat, amit tegyünk a tepsibe. Előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom