Egy tálban összekeverjük a diót, a pisztáciát, a cukrot, a fahéjat és a csokichipset. A réteslapokat elfelezzük, ötöt megkenünk vajjal, egymásra tesszük, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Miközben a mandulát és a mogyorót egy tepsiben aranybarnára pirítjuk, a csokit gőz felett megolvasztjuk. A kakaót egy sütőpapírral kibélelt tepsibe szórjuk, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Forraljuk fel a 150 ml tejszínt, majd hűtsük le. Amikor kihűlt keverjük bele az olvasztott csokoládét, és a keményre vert tejszínt is. Töltsük poharakba, és 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A nugátos fehércsokit negyed órára mélyhűtőbe tesszük, eközben a ramekin formákat kivajazzuk, porcukorral beszórjuk. A fehércsokit gőz felett megolvasztjuk, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálban összekeverjük a tojásokat a cukorral, a kakaóval, a liszttel és a vízzel, majd ha szép egyenletes már, egy előkészített tepsibe öntjük, és magas
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tojást, majd felöntjük a tejjel és a megolvasztott csokival, és az egészet alaposan összekeverjük. Egy kivajazo
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy lábosban megolvasztjuk a vajat, a csokit és a szirupot, majd belekeverjük a tejszínt, és hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, hozzákeverjük az összetört kekszet, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tojást, majd felöntjük a tejjel, és a megolvasztott csokival, és az egészet alaposan összekeverjük. Egy kivajaz
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>