Salátaöntet:
1/4 apróra vágott uborka, 50 g babcsíra, 1 kis vékonyra szelt, piros csili, 4 ek. rizsborecet, 4 ek. világos szójaszósz, 2 ek. juharszirup.
Tegyü
1-1 tálban keverjük össze a tészta és a töltelék hozzávalóit. A tésztát egy kikent tepsiben, közepes fokozaton süssük készre (tűpróba). Mikor már kissé
Tészta:
A liszt közepébe készítsünk egy mélyedést, adjuk hozzá a vajat, a sót, a cukrot, a reszelt citromhéjat és a tojást. Gyúrjuk sima tésztává. Form�
A paprika magjait eltávolítjuk, majd leforrázzuk őket. A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd beletesszük a felkockázott gombát, a felaprózott petrezselymet,
Pucoljuk meg a cukkinit és a hagymát, A cukkini reszeljük le, a hagymát és a csilit vágjuk apróra. Verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a cukkinit, a hagymát é
A zellereket sós vízben félig megfőzzük, majd felszeleteljük. Egy kivajazott jénai aljára tesszük, majd megszórjuk a sajttal és vajdarabkákkal. Ezután újra
Egy edényben pároljuk meg az apróra vágott hagymát, gombát, zellert és a fűszereket. Mikor a zöldségek már puhák felöntjük vízzel, majd felforraljuk. Szerv
A zellert lereszeljük, sózzuk, majd összedolgozzuk a liszttel és zsemlemorzsával. Utána 5 cm-es ujjnyi vastag rudakat készítünk belőle. Zsemlemorzsába hemperge
Ugrás a lap tetejére >>