A megtisztított galambot daraboljuk fel és az olajon 10 perc alatt süssük meg, majd dolgozzuk hozzá az összevágott hagymákat, a zúzott fokhagymát és a felkockázott répát.
A madarat hideg vízben f?zni kezdjük. A répákat és a karalábét feldaraboljuk, és a többi egészben hagyott zöldséggel együtt a galambhoz adjuk. F?szerezzük, majd amikor me
A megtisztított galambokat f?szerezzük sóval, valamint borssal, locsoljuk meg az olajjal és tegyük 8 percre el?melegített süt?be. Ezután szeleteljük fel a mellét.
Az öss
A madarakat kettévágjuk, szalonnadarabokkal megt?zzük, és bef?szerezzük. Utána két darab két kg-os súlyt alufóliába tekerünk, a galambokat a rostra tesszük, majd rájuk he
A szalonnát vékonyan felszeleteljük, majd a madarakat beborítjuk vele. Megf?szerezzük, majd megsütjük. Közben olajjal többször meglocsoljuk.
Félbevágva, a lesz?rt lével
A madarakat feldaraboljuk. A hagymát felaprítjuk, vajon megpároljuk, majd rátesszük a húst. A zöldségeket felkarikázzuk, majd a húshoz adjuk, és megpirítjuk. Hozzáöntjük
A húst megf?szerezzük, majd 2-2 szelet sonkával befedjük. Olvasztott vajat locsolunk rá, rászórjuk a narancs héját, alufóliába csomagoljuk, majd 3/4 óra alatt megsütjük.
A madarakat félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajat forrósítunk, és el?sütjük benne. Utána tepsibe tesszük, alufóliával lefedjük, és 10 percig pároljuk. Leszedjük a f
Ugrás a lap tetejére >>