A
tojásokat szétválasztjuk, fehérjükb?l kemény habot verünk. A
tojássárgákhoz hozzákeverjük a szétnyomkodott túrót, a cukrot, a búzadarát és a vaníliarúd belsejét. Az egészet alaposan összekeverjük, majd hozzákeverjük a
tojáshabot is. Így egy órára a h?t?be tesszük, majd kivessük és a feldarabolt barackot is belekeverjük. Ezután gombócokat formázunk bel?le, és forró
vízben kif?zzük. Eközben elkészítjük a krémet: a keményít?t, a cukrot, a vaníliarúd belsejét és kevés
tejet csomómentesre keverünk. Ezután a maradék
tejet is hozzáöntjük, és f?zni kezdjük, hogy bes?r?södjön. Végül a gombócokra öntjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>