» 25 dkg liszt » 4 tojás » 4 dl tejszín » 20 dkg friss áfonya » 1 evőkanál kristálycukor » 1/2 tasak sütőpor » só » margarin a sütéshez » 1 dl juharszirup a tálaláshoz
Habverő segítségével sűrű palacsintatésztát készítünk a lisztből, a sütőporból, a tejszínből és a tojásból. Kevés cukorral és sóval ízesítjük, majd beleforgatjuk az áfonyát. Palacsintasütőben kevés felhevített Rama margarinon szép egyforma, kis átmérőjű, kisujjnyi vastag palacsintákat sütünk belőle.
Az áfonyás amerikai palacsintákat juharsziruppal meglocsolva tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom