A tésztát főzzük ki sós vízben.
Melegítsük elő a grillserpenyőt. Kenjük meg a spárgát 1 evőkanál olajjal, és süssük meg, időnként megforgatva 3 perc 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Garnélákat csöpögtessük le. Tésztát készítsük el.
Wokban forrósítsunk fel olajat, és pirítsuk aranybarnára a fokhagymát. Adjuk hozzá a tojást, és süs
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Főzzük ki sós vízben a gnocchit, majd szűrjük le. Vágjuk apróra a gombát és a hagymát, majd egy kevés olajon pirítsuk meg. Keverjük bele a gnocchit, és mar
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A vajon megpároljuk a csíkokra vágott zöldségeket kb. 8 perc alatt. A tésztát bő, sós vízben a szokásos módon megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A mártást f
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Pucoljuk meg a kalmárt. Vágjuk le a csápokat a szem alatt. Vágjuk fel a tintahal testét apró kockákra, a csápokat pedig kis darabokra.
Forrósítsuk fel az olaja
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felaprózott hagymát a zsíron megpirítjuk, majd rátesszük a felcsíkozott káposztát. Sózzuk, borsozzuk, majd puhára pároljuk. Eközben a tésztát is megfőzz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						2 tojást lazán összegyúrunk a liszttel, sóval, és egy kevés vízzel, majd forró sós vízbe szaggatjuk, és megfőzzük. Ha feljött a víz tetejére, leszűrjük
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A lisztet, tojást, sót, kevés vizet jól összedolgozzuk, galuskaszaggatóval, kiszaggatjuk, sós vízben megfőzzük. Forró zsírba tesszük a kész galuskát, hozz
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>