Csirkemellet felcsíkozzuk, majd lepirítjuk. Sózzuk, hozzáadjuk a rókagombát, tejszínt, végül a vágott bazsalikomot. A gnocchit kifőzzük, kevés vajon megforga
A csirkemellet felszúrjuk. A rokfort sajtot lereszeljük, és egy kevés vajjal összekeverjük. Ezt a masszát a csirkébe töltjük. Kevés olajon megsütjük. A burgo
A csirkemelleket felcsíkozzuk, majd olajban megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a borral. Így pároljuk puhára, majd elkeverjük a lisztes tejszínnel. E
A zsemlemorzsát kevét tejbe szórjuk, majd hozzáadjuk a mazsolát, a rokfortot, a tojást, 2 evőkanál tejfölt, 2 dkg vajat és az összezúzott májat. Sózzuk, maj
A paradicsomot leforrázzuk, leszedjük a héját, a magjait kikaparjuk. Az olajbogyókat kettévágjuk, magjait kiszedjük, a fokhagymát kipréseljük. A kacsát forró
Tegyük a megtisztított kacsát egy fazék forró vízbe, és főzzük elő 10 percig. Csurgassuk le.
Keverjük össze a mártás hozzávalóit, forraljuk fel, fedjük
A tojást keverjük el a mustárral, sóval és borssal. Forgassuk a csirkét lisztbe, majd az ízesített tojásba. Keverjük össze a morzsát a parmezánnal, majd forg
A megtisztított csirkét hosszában ketté vágjuk, beirdaljuk, belsőségeit a szárnya alá tesszük, lesózzuk, felhevített zsírba mártjuk, és roston arany barná
Ugrás a lap tetejére >>