Vágd fel a húst úgy 3-4 cm- es kockákra. Tisztítsd meg a répát és a
hagymát, előbbit karikázd fel, az utóbbit negyedeld.
Kenj meg arasznyi bambuszpálcákat (vagy hurkapálcákat) olajjal, hogy a hús rá ne süljön, majd az előkészített alapanyagokat váltakozva tűzd rá.
Keverd simára egy kis
sóval,
grillfűszerrel az olajat és alaposan mázold be vele a nyársakat.
A durvára vágott
mandulát szárazon pirítsd meg egy serpenyőben még a hús pihen és tedd félre.
Azután a serpenyőt forrósítsd fel és körös- körül süsd szép pirosra a nyársakat.
Még melegen forgasd meg a
mandulában.
Kínálj mellé zöldséges
rizst köretnek, s esetleg egy nyáridéző vegyes
salátát.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>