» 50 dkg csirekmell » 1 db camamber sajt » 4 db alma » 2 dl almalé » 1 fej hagyma » 10 dkg cukor » só » provence-i fűszerkeverék » 2 dl fehérbor
Cukrot karamellizáljuk, hozzáadjuk a hagymát és megpirítjuk. Felöntjük fehérborral, és beletesszük a kockára vágott almát. Hozzáöntjük az almalevet, és tovább pároljuk. A csirkemellet vastagabb csíkokra vágjuk fel, sózzuk és megsütjük. Sajtot olvasztunk rá, és almával tálaljuk.
Nagyon jó recept, mindenképpen megcsináljuk a holnapi ebédhez, mert nem tudtuk mit készítsünk el. Mostmár tudjuk. https://www.ujsagomat.hu/penny-market/
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom