A garnélát kibontjuk a páncélból, és eltávolítjuk a fekete belet. Leöblítjük, és leszárítjuk. A fokhagymát átnyomjuk a fokhagymaprésen. A narancslevet ö
A zöldbabot megfőzzük. A vöröshagymát felaprítjuk, majd az ecettel és cukorral összekeverjük. Ráöntjük a zöldbabra, majd hűtőbe tesszük. Tálaláskor íz
A zöldbabot feldaraboljuk, majd sós vízben kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Eközben a fenyőmagot kevés olajon megpirítjuk. A maradék olajhoz keverjük az ecete
A zöldborsót főzd puhára, és szűrd le. A majonézt keverd simára a kefirrel, fűszerezd mustárral, sóval, cukorral, őrölt fehér borssal, apróra felvágott ka
A borsót főzzük 6-8 percig sós, forrásban lévő vízben. Csepegtessük le, hagyjuk kihűlni. A szalonna bőrét húzzuk le, vágjuk apró kockára, tegyük 2-3 perc
A paprikát mossuk meg, vágjuk karikára, és sózzuk meg. Hagyjuk egy órát állni, öntsük le joghurttal, és díszítsük paradicsomkarikával.
A főtt krumplit meghámozzuk, majd a hűtőben állni hagyjuk, hogy megdermedjen. A ketchupot és a mustárt egy tálba tesszük, majd belekeverjük a bort, az olajat, a
A gombát leszűrjük, a levét félretesszük, a gombát szeletekre vágjuk, majd visszarakjuk a lébe. A répát felcsíkozzuk, majd pár percig forraljuk. Leszűrjük,
Ugrás a lap tetejére >>