A zellert megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Citromos, sós vízben megfőzzük, majd cukrot adunk hozzá. Ha túl édes lenne, egy kis ecettel meglocsoljuk
Zellert finomra reszeljük, sóval, cukorral és ecettel marinírozzuk, majd a salátalé fennmaradt hozzávalóit az elkészített salátába téve készre keverjük. B
A paprikát négyfelé elvágjuk, majd megsütjük, és a bőrét is leszedjük. Eközben egy tálban összekeverjük a felkockázott újhagymát, az olívaolajat, a feh
Az összes zöldfűszert és a hagymát felaprózzuk, majd a joghurttal és a sajttal együtt turmixba tesszük. Az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd sózzuk, bor
A burgonyát hámozzuk meg, és vágjuk kisebb darabokra. Forraljuk egy nagy lábosban sós vizet, és tegyük bele a burgonyát. Főzzük 10 percig, majd szűrjük le,
Hámozzuk meg a citromot, és a héját vágjuk vékony csíkokra. Öntsünk egy edénybe 3 dl vizet, forraljuk fel, tegyük hozzá a citromhéjakat, és főzzük 5 perci
Az egyik almát elnegyedeljük, kimagozzuk, majd feldaraboljuk. Egy tálban összekeverünk egy ek. olívaolajat, 2 ek. sherryecetet, sózzuk, borsozzuk, majd belekeverj
3 liter sós vizet felforralunk, és a tésztát kifőzzük. Egy másik fazékban 2 liter sós vizet is felforralunk, és a cukorborsót megmossuk, végeit levágjuk, és
Ugrás a lap tetejére >>