Lapok kinyújtásához egy kevés lisztet tegyünk félre. Tegyük a többi lisztet egy mély tálba, közepén képezzünk egy kis mélyedést, öntsük bele a vizet, s
Forrázzuk le a májakat és vágjuk apró darabokra. Olvasszunk fel 1 ek. vajat és süssük ki a májakat. Egy másik serpenyőben olvasszunk fel 1 kanál vajat és pá
Mossuk meg a kagylókat és az osztrigákat. Vágjuk le a fekete kagylók bajuszait. Főzzük addig őket, amíg ki nem nyílnak. Főzzük meg a garnéla rákokat sós v
Főzzük meg a rizst 1 litervízben a húsleveskockákkal. A tojássárgáját verjük fel, keverjük hozzá a citrom levét, a borsot és a sót. Osszuk el 4 tányérra
A húslevest megmelegítjük, majd beletesszük a rizst, és megfőzzük. Közben a tojássárgákat habosra felverjük, hozzáöntjük a citromlevet, sózzuk, borsozzuk.
Pároljuk meg olajban a káposztát és a hagymát. Adjuk hozzá a sót, borsot és a lehéjazott, átpasszírozott paradicsomot. Amikor a káposzta színe teljesen elké
Főzzük ki a tésztát sós vízben, majd szűrjük le. Adjuk hozzá a fél adag kemény sajtot, borsot, vajat és keverjük össze. Tegyük a tészta 1/3 egy kivajazott
Pároljuk meg a hagymát. Adjuk hozzá a lehéjazott és ledarált paradicsomot, petrezselymet, fokhagymát, cukrot, sót, borsot, és hagyjuk lassan főni. Főzzük meg
Ugrás a lap tetejére >>