Mozsárban a fokhagymát mandulafenyőmaggal, sóval és bazsalikomlevéllel addig törjük, míg krémes masszát nem kapunk.
Sajtot is beledolgozzuk, és az olívaolaj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Mandulafenyőt lepirítjuk, fokhagymát durvára vágjuk. Bazsalikom és petrezselyem leveleket letépkedjük. Petrezselymet, bazsalikomot, fokhagymát, mandulafenyőmago
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Mandulafenyőmagot megpirítjuk. Rucolát apróra vágjuk. Aprítógépben először a fokhagymát, utána a mandulafenyőmagot sóval és borssal, majd a rucolát, olív
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Medvehagymát apróra vágjuk. Mandulafenyőmagot lepirítjuk.
Mandulafenyőmagot, olívaolajat, és a csíraolajat tálba tesszük és pépesítjük. Hozzáadjuk a medv
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Fokhagymát, fokhagymanyomón átnyomjuk. Bazsalikom leveleket letépkedjük, a sajtot finomra reszeljük. Paradicsomot, mandulát, bazsalikomleveleket apróra vagdaljuk,
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Forraljuk fel a gombát a levessel. Másik fazékban forró vízben főzzük 3-4 percig a spárgát. Főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le. 
A pestóhoz valókat tu
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A petrezselymet összeturmixszoljuk,a többi hozzávalókat egy kicsit megpirítjuk serpenyőben. Forrón üvegekbe tesszük. Felbontás után hűtőben tároljuk.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Petrezselymet és bazsalikomot apróra vágjuk. Fokhagymát durvára vagdaljuk, és tálba tesszük. Összekeverjük a bazsalikommal, petrezselyemmel, vajjal, és szezám
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>