Kolbászt apró cikkekben vörös borban megabáljuk. Elkészítjük a palacsintatésztát: lisztet, tojást, sót kevés szódával kikavarjuk. Belemártjuk a kolbászdarabokat, és forró
A húsokat, bőrkét sós vízben félig megfőzzük, majd ledaráljuk. Hozzákeverjük a rizst, zsírban pirított hagymát, fűszereket, egy kevés zsírt, majd bélbe töltjük. Végül meg
Dörzsöljünk a húsba egy kevés sót, szórjuk meg durvára őrölt borssal, és azt is dörzsöljük bele. Süssük meg a nyúlfiléket mindkét oldalukon, és tegyük a rács szélére. Hag
Fejét és lábait levágjuk, majd a vastagabb részeket beszurkáljuk, és megtűzdeljük szalonna és fokhagyma darabokkal. Tepsire tesszük és vizes zsírt öntünk alá. Betoljuk a
A húst csíkokra vágjuk, a hagymát és a fokhagymát pedig finomra. A szalonnát felkockázzuk. Az olajat felhevítjük, és megpirítjuk benne a szalonnát. Hozzáadjuk a húst és m
A húst hosszúkás szeletekre daraboljuk, és sós-fokhagymás-babérleveles vízben megabároljuk. Ezután vöröshagymával ledaráljuk, adunk hozzá őrölt borsot, zúzott fokhagymát,
Ráhúzzuk a nyársra a következőket: szalonna, hús, gomba, hagyma. Sózzuk, borsozzuk, majd becsavarjuk alufóliába. Rátesszük a parázsra. 10 percig puhítjuk, többször forgat
A húsokat felkockázzuk, a hagymát, burgonyát felkarikázzuk, és váltakozó sorrendben hurkapálcikára tűzzük őket. Lisztezzük, fűszerezzük, végül zsírban megsütjük őket.
Ugrás a lap tetejére >>