A sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát és a feldarabolt szalonnát. A fűszerekkel és a cukorral ízesítjük, az egészet alaposan összekeverjü
A tüdőt és a húst teljesen puhára főzzük, majd ledaráljuk és összekeverjük a főtt rizzsel, a reszelt hagymával és a tejbe áztatott zsemlével. A fűszerekkel ízesítjük, maj
Az összekunkorodás megelőzése végett vagdossuk be a sonkát körbe és serpenyőben felforrósított olajon süssük meg. A szeleteket 3-4 percig süssük oldalanként, adjuk hozzá
A párizsit ujjnyi vastagokra szeleteljük, amiknek mindkét oldalát kis ételízesitővel megszórjuk, és hirtelen mindkét oldalát megsütjük. a párizsi meghajlik mintha egy kis
A darált húst, fűszereket, fokhagymát, tejben áztatott zsemlét összekeverjük, és pihenni tesszük a hűtőbe. A sertéshálót 8-10 darabra vágjuk, rájuk rakjuk a tölteléket, s
Egy tálban összekeverjük az olajat, a bort és a borsot, majd egy napig ebben pácoljuk a húst. Másnap olajon elősütjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, vöröshagymát
A krumplit meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, majd az aljából egy keveset levágunk, hogy a krumpli ne billenjen el. Egy tepsit kikenünk, majd a krumplikat belefektetjük,
A szalonnát vágjuk kis kockákra és süssük ki a zsírját. A szalonnát
tegyük félre, a zsírján pedig fonnyasszuk meg a lereszelt vöröshagymát. Ezután adjuk hozzá a borsót a
Ugrás a lap tetejére >>