A vajat megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a krumplipürét, a tejfölt, a reszelt sajtot, a felkarikázott hagymát, és az egészet alaposan összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, majd
A tojásokat és a tepert?t kétszer megdaráljuk. Belekeverjük a hagymát, a libazsírt, mustárt, kakukkfüvet és tárkonyecetet, majd fogyasztásig h?t?ben tároljuk.
A magokat megpirítjuk, majd kávédarálóval meg?röljük, és egy tálban összekeverjük a többi hozzávalóval és annyi vízzel, hogy krémes legyen. H?tsük be, hogy összeérjenek a
A krumplit és a vöröshagymát meghámozzuk, majd a szalonnával együtt ledaráljuk, és egy tálba tesszük. A f?szereket és az összepréselt fokhagymát is a tálba tesszük, majd
F?zzük meg a krumplit, majd nyomkodjuk szét, és keverjük el a sóval és az olajban megpirított hagymakockákkal. Hagyjuk kicsit kih?lni, majd tegyük a h?t?be. Pirítósra, va
Keverjük össze a fent olvasható alapanyagokat és már tálalhatjuk is.
A krumplit és a vöröshagymát meghámozzuk, a paprikák magjait eltávolítjuk, majd az egészet kétszer ledaráljuk. A vajat és a tejfölt összekeverjük, majd a ledarált zöldség
A paprikás krumplit az uborkával együtt ledaráljuk, majd a paprikás krumpli levéb?l egy kicsit hozzáadunk. Végül a reszelt sajtot keverjük bele, majd a pirított kenyérsze
Ugrás a lap tetejére >>